En ting som jeg tror har kjennetegnet meg opp igjennom årene er at jeg har aldri vært spesielt glad i å ta snarveier. Jeg liker å jobbe for det jeg brenner for! I perioder hvor jeg har holdt på å gi opp flere av mine prosjekter, har drivkraften igjen innhentet meg; “kom igjen Ann Elin, du er  for nysgjerrig på dette til å gi opp nå! ” Dette har ført til at jeg har vunnet over meg selv og hodet!  Selvsagt er mestringsfølelsen da god å kjenne på.

Jeg har alltid vært glad i andre mennesker og kan være skikkelig sosial av meg!

Da jeg skulle velge utdanning, var det naturlig for meg å bli sykepleier. Fordi jeg elsker å hjelpe andre, samt at jeg lærer veldig mye om meg selv også når jeg omgås andre mennesker. Jeg har lært at ved å spørre, vise interesse og nysgjerrighet for andre ligger det også en enorm læring! Og ikke minst; som sykepleier får du være rundt andre stort sett hele tiden, noe som passer meg ypperlig!

Jeg har alltid hatt en iboende tro om at av det meste vi gjør sitter i hodet. Derfor ble min nysgjerrighet vekket nok en gang da jeg fant ut at det fantes kurs innen mental trening.  Dette ble en ny og begivenhetsrik tid med masse læring om meg selv.

Det er viktig for meg å se helheten i mennesket. Jo mer jeg lærer, øker min ydmykhet ovenfor andres liv og deres livshistorier. Jeg synes det er viktig at man har respekt for hva de rundt deg har med seg i bagasjen. Derfor blir jeg ekstra ydmyk når andre inviterer meg inn i deres liv.

Min største drivkraft er å hjelpe andre mennesker som virkelig ønsker en endring for seg selv! . Det er sist men ikke minst gøy! 🙂